2 april 2019 Robert Doornbos~Formule 1

Zie hier de foto's van de bijeenkomst, of ga direct naar de samenvatting.

Fotoalbum

Samenvatting

2 april belooft weer een interessante sociëteitsavond te worden. Met een presentatie en formule 1 simulatoren zodat leden eventueel zelf ook kunnen racen! Uiteraard met de nodige tips & tricks van de spreker.

Robert Doornbos geeft ons een kijkje in de snelle wereld van de autosport en maakt daarbij een link naar innovatie, samenwerken, leiderschap en ondernemen. In zijn presentaties is hij zeer enthousiast en weet hij als geen ander de link te leggen tussen de autosport en de races die daarbij horen en het bedrijfsleven”

Robert Doornbos wist na een bezoek aan de Formule 1 dat dat het podium was waarop hij wilde schitteren. Enkele jaren later debuteerde hij in de Formule 1. Na zijn actieve carrière ging hij aan de slag al ondernemer en analist. Op dit moment is Robert vaste gast bij en het gezicht van de Formule 1 uitzendingen van Ziggo Sport waar hij analyses geeft van de races van Max Verstappen.

Auto Muntstad biedt het gebruik van de F1 Simulatoren aan. Rijdt u de snelste rondetijd? Robert geeft daarbij tips & tricks.

Deze avond is een introducé avond. Als leden een bedrijf uit willen nodigen dat voldoet aan de voorwaarden (>5 voltijds FTE en gevestigd in Nieuwegein of voornamelijk werkgebied Nieuwegein naast de zachte criteria) dan zijn zij van harte welkom om kennis te komen maken.

Graag tot 2 april.