5 februari 2019~Chief Evangelist Tony Chocolonely (Ynzo van Zanten)

Zie hier de foto's van de bijeenkomst, of ga direct naar de samenvatting.

Fotoalbum

Samenvatting

Het is de activiteitencommissie gelukt om een inspirerende en spraakmakende spreker te boeken, namelijk de Chief Evangelist van Tony Chocolonely! Komt u ook op 5 februari?

YNZO VAN ZANTEN

vertelt over de fylosofie van Tony’s Chocolonely. Het is een impact organisatie die chocolade maakt en geen chocolade bedrijf dat impact maakt. Dat lijkt hetzelfde maar is in mijn optiek essentieel iets anders. 100% slaafvrije chocolade is ons doel, niet alleen onze chocolade, maar alle chocolade wereldwijd. Commercieel succesvol chocolade verkopen is een middel om dat doel te bereiken. Geen doel op zichzelf.

Deze avond is zeer geschikt om uw collega ondernemer mee te nemen als introducé als hij of zij belangstelling heeft voor het lidmaatschap en voldoet aan de criteria. Uw partner was welkom bij de nieuwjaarsreceptie en is dat ook weer bij De Nieuwe dag.

De ledencommissie heeft alle leden begin deze week de leaflet en folder gestuurd waarmee u uw relaties kunt enthousiasmeren en inspireren voor De Nieuwe. Nadat de aanvraag lidmaatschap is ingediend hebben het bestuur en de ledencommissie altijd het laatste woord heeft bij de beoordeling van de aanvraag.

Het programma van de avond:

17.30-18.00 uur ontvangst

18.00-19.00 uur presentatie van Ynzo van Zanten

19.15 uur diner

21.00 uur afsluiting

Wilt u zich aanmelden via onderstaande buttons of rechtstreeks via de site?